YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jandarmadan Altın Dolandırıcılarına Suçüstü

Ümit YILDIZ/ KEMALPAŞA, Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ihbar üzerine başlatılan çalışmada 2 kişinin sahte define altını satmak istediğini tespit etti.

Jandarmadan Altın Dolandırıcılarına Suçüstü

Ümit YILDIZ/ KEMALPAŞA, Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ihbar üzerine başlatılan çalışmada 2 kişinin sahte define altını satmak istediğini tespit etti. Altınları almak isteyen A.A., 1270 sahte altına 50 bin TL isteyen G.O ve N.Y. ile İzmir-Ankara Karayolu üzerinde buluştu. Bu sırada operasyon düzenleyen jandarma, sahte altınlarla birlikte G.O ve N.Y.'yi gözaltına aldı. Jandarma komutanlığına götürülen şüpheliler işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

Jandarmadan Altın Dolandırıcılarına SuçüstüJandarmadan Altın Dolandırıcılarına Suçüstü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler