YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaarşıyaka'ya Güven Geldi

Ergin KARATAŞ/İZMİR, Ligdeki 12'nci sezonunda en farklı galibiyetini elde eden, sezon genelinde en farklı skora da ulaşan yeşil kırmızılılar, 33 puana

Kaarşıyaka'ya Güven Geldi

Ergin KARATAŞ/İZMİR, Ligdeki 12'nci sezonunda en farklı galibiyetini elde eden, sezon genelinde en farklı skora da ulaşan yeşil kırmızılılar, 33 puana ulaşarak yeniden play off yarışına ortak oldu.
İlk teknik direktörlük deneyimini yaşayan Ayhan Akman'ın Karşıyaka serüvenine sansasyonel galibiyetle başlaması, suskun golcü Kahe'nin hat-trick yapması, Can, Rıdvan ve Ahmet gibi isimlerin etkili performansı camianın umutlarını artırdı.
Ligde yine tehlike bölgesindeki deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor'la üst üste karşılaşacak Karşıyaka, bu sınavlardan da kayıpsız ayrılırsa play off yarışında iddiasını sürdürecek.
5000 TL SEVİNCİ
Karşıyaka yönetimi, Orduspor maçının galibiyet primini 3'er bin TL'den 5'er bin TL'ye çıkardı. Başkan Fatih Diniz, Atatürk Stadındaki 90 dakikadan sonra soyunma odasına girerek futbolcuların isteği üzerine primi zamlı açıkladı. Kaptan Ramazan Sal, sevincini Başkan Fatih Diniz'in omuzuna çıkarak yaşadı. Karşıyaka, maçı tribünden izlemek zorunda kalan Ayhan Akman'ın lisansını da bu hafta çıkaracak.

FOTOĞRAF

Kaarşıyaka'ya Güven GeldiKaarşıyaka'ya Güven Geldi

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler