YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanser Tedavisi Gören Çocuklara Bayram Kutlaması

İZMİR (AA) - Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji ve Kemik İliği Transplantasyonu Hastanesinde tedavi gören çocuklara yönelik Ramazan Bayramı kutlama etkinliği düzenlendi.

İZMİR - Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji ve Kemik İliği Transplantasyonu Hastanesinde tedavi gören çocuklara yönelik Ramazan Bayramı kutlama etkinliği düzenlendi. Kemik İliği Transplantasyonu ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfınca hastanedeki oyun odasında düzenlenen etkinlikte, pasta kesildi, çocuklara çeşitli dağıtıldı, animatörler gösteri sundu. KİTVAK Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Dedeoğlu, gazetecilere açıklamasında, çocukların motivasyonu için ellerinden gelen desteği verdiklerini belirterek, geleneksel olarak düzenledikleri etkinlikte çocukların yaşadığı mutluluğun, hastalıklarını yenmede güç olması dileğinde bulundu. Hayırseverlerin katkılarıyla yapımı tamamlanan hastane ve konukevinin, Türkiye'nin dört yanından gelenlere hizmet verdiğine dikkati çeken Dedeoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla fitre ve zekat bağışında bulunmak isteyenlerin, Halkbank Konak Şubesinin "16000008" numaralı KİTVAK hesabını kullanabileceklerini kaydetti. Etkinlikte, hediye alımına katkıda bulunan Dokuz Eylül Rotaract Kulübü temsilcisine de plaket takdim edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler