YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanserle Mücadeleye Başkan Tatı'dan Destek

Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği, kanserli çocukların ilaç masraflarına katkıda sağlamak amacıyla düzenlediği etkinliğe Buca Belediye...

Kanserle Mücadeleye Başkan Tatı'dan Destek

Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği, kanserli çocukların ilaç masraflarına katkıda sağlamak amacıyla düzenlediği etkinliğe Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'da destek verdi.

Altıneller Düğün ve Eğlence Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği Başkanı Nurgül Pıçak, gönüllü aileler ve çok sayıda çocuk katıldı.Yardım etkinliğine katılan çocuklar hastanede kanser tedavisi gören arkadaşlarına resim çizip ve yeni yıl dileklerini yazdıkları kartpostalları gönderdi.Kanser hastası çocukların ilaç masraflarına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği Gönüllüsü Baki Kanıcı 'Bu etkinliği düzenlyebilmek için bir çok kurumun kapısını çaldıklarını fakat bütün kapıların birer birer yüzlerine kapanırken Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın kapısını sonuna kadar açtığını' söyledi. Kanıcı 'Biz bu etkinliği düzenleyebilmek için bir çok kurumun kapısını çaldık. Fakat bütün kapılar yüzümüze kapandı. Sağolsun Ercan Başkanım bize kapılarını sonuna kadar açtı ve desteklerini eksik etmedi. Sadece bugün değil herzaman yanımızda olduğu için sevgili Başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

Sosyal yardım projelerinde gösterdiği hassasiyet ve destekleriyle dikkat çeken Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı yaptığı konuşmasında 'Belediye Başkanları olarak böyle sosyal yardım projelerinde yer almak bizlerin en başlıca görevidir. Sizlere kapılar kapanmış olabilir ama bizim kapılarımız sadece bugün değil her zaman sizlere sonuna kadar açıktır ve hep öyle kalacaktır. Çünkü bizler nereye hangi yoldan yürüdüğümüzü biliyoruz. Biz Mustafa Kemalimizin yolundayız ve ömrümüzün yettiği kadar bu yoldan şaşmayız, şaştıramazlar' dedi. Tatı, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu, yeniyıl dileklerini paylaştı.

Etkinlikte çocukların yoğun ilgisi ve sevgi seliyle karşılaşan Başkan Ercan Tatı'ya Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Nurgül Pıçak ise katkılarından dolayı çiçek takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler