YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karşıyaka derbi canavarı

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, İzmir derbilerinde 2'de 2 yaptıklarını kaydeden Yusuf Şimşek, daha önce Manisaspor'u dize getirdiklerini hatırlatarak, "Cumartesi günü Denizlispor engelini de kayıpsız

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, İzmir derbilerinde 2'de 2 yaptıklarını kaydeden Yusuf Şimşek, daha önce Manisaspor'u dize getirdiklerini hatırlatarak, "Cumartesi günü Denizlispor engelini de kayıpsız atlatarak Ege derbilerinde de 2'de 2 yapmak istiyoruz. Şimdi de Ege'nin Kralı olacağız" dedi.
"Beni Yusuf Şimşek yapan Denizlispor'dur" diyen genç teknik adam, her şeye rağmen profesyonellikte duygusallığa yer olmadığını ifade etti, "Şu anda Karşıyaka'da ekmek yiyorum ve burayı da gerçekten çok seviyorum. Karşıyaka'yı kendi kulübüm gibi hissediyorum" yorumunu yaptı.
Oyuncularını tebrik eden Yusuf Şimşek, Buca Arena'da oynanacak Denizlispor sınavı öncesi yine kamp yapacaklarını söyledi. Yeşil kırmızılı ekipte iyilişen Ofoedu'nun derbide oynayacağı bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler