YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KARŞIYAKA HAVALI ALTINORDU YARALI

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Çim ekilen Atatürk Stadı'nda zeminin istenen seviyeye gelmemesi yüzünden Altınordu'nun "Manisa'da oynayalım" talebini, Karşıyaka'dan sonra Futbol Federasyonu da onayladı. Manisa

Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR, Çim ekilen Atatürk Stadı'nda zeminin istenen seviyeye gelmemesi yüzünden Altınordu'nun "Manisa'da oynayalım" talebini, Karşıyaka'dan sonra Futbol Federasyonu da onayladı. Manisa 19 Mayıs Stadı'na alınması kesinleşen zorlu 90 dakika öncesi her iki takımın teknik patronu da temkinli açıklamalar yaptı.
Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, derbiyi diğer maçlardan ayırmadıklarını belirterek, "Rakibimiz kaliteli ve skor üretebilen oyunculardan kurulu deneyimli bir ekip. Ancak iyi mücadele ederek her takımı yenebileceğimizi biliyoruz" dedi.
Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek ise genç, çok koşan, saygı duyulacak bir rakiple karşılaşacaklarını söylerken şunları söyledi:
"Yıllardır beraber oynayan futbolculara sahip olmaları onlar için avantaj. Biz oyuncu kalitemizle gerçek kimliğimizi sahaya yansıtmalıyız. Bucaspor önünde kötü oynadık, bu sefer hem iyi oyun, hem de iyi skor almak istiyoruz. Dostluk kazansın."
TAŞLAR OYNAYACAK
Altınordu'da sarı kart cezalısı sağ bek Kemal'in yanı sıra sakatlıkları devam eden Rıza ve Timur derbide forma giyemeyecek. Kemal'in yerine Koray Kaçınoğlu ya da U-21 takımından Kerim'in görev yapması bekleniyor. Ancak teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun orta sahadan Engin, Berkay ya da Serkan'dan birini de sağ beke kaydırılabileceği öğrenildi.
Karşıyaka'da ise teknik direktör Yusuf Şimşek'in son haftalarda form düşüklüğü gösteren Brezilyalı Juninho ile Servan'ı kızağa çekebileceği belirtildi. Bu iki oyuncunun yerine Mustafa Aşan ve Onur Okan formaya aday.
YENİ ROTA TURGUTLU
Manisa'da kamp için uygun otel ve saha bulamayan Karşıyaka, rotayı Turgutlu'ya çevirdi. Daha önce Turgutluspor'da görev alan teknik direktör Yusuf Şimşek'in iyi ilişkiler içinde olduğu için takımını kampa alması gündeme geldi. Turgutlu'da da sorun yaşanması halinde yeşil kırmızılıların Bucaspor maçından önce olduğu gibi yine Foça'da pusuya yatacağı bildirildi. Karşıyaka, Selçuk Yaşar Tesisleri'nde bakım çalışmaları sürdüğü için idmanını Menemen Maltepe sahasında yapacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler