YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karşıyaka Kampa Sancılı Gitti

Ergin KARATAŞ/İZMİR, Geçen sezonki kadrodan tüm as oyuncularını kaybeden Karşıyaka, Erzurum'a 15 gençle giderken, kafilede deneyimli isim olarak sadece yeni transferler

Ergin KARATAŞ/İZMİR, Geçen sezonki kadrodan tüm as oyuncularını kaybeden Karşıyaka, Erzurum'a 15 gençle giderken, kafilede deneyimli isim olarak sadece yeni transferler Mehmet Eren, Taha Balcı ve Amisulashvili yer aldı. Mehmet Eren'le birlikte Kayserispor'dan transfer edilen ancak izinli olduğu için 1 Temmuz'da başlayan antrenmanlara çıkmayan sol bek Çağlar Birinci'nin de Erzurum'da takıma katılacağı bildirildi.
Yönetimin prensipte anlaştığı İstanbul Başakşehirli Ömer Can ile Tayfun henüz imza atmadığı için Erzurum kafilesinde yer almadı. Yeşil kırmızılı ekipte 1 Temmuz'da start alan çalışmalara katılan gençlerden Battal, Hakan Kuş, Harun, Eray, Yiğit ve Anıl, 18 kişilik kamp kadrosuna dahil edilmedi. Diğer genç futbolcular takımda kalıcı olabilmek için kampta teknik heyetin gözüne girmeye çalışacak.
Ligde pek çok takım kadrosunu büyük ölçüde şekillendirip kampa girerken sezonun başlamasına 39 gün kala rakiplerinden geride kalan Karşıyaka, gaza basmayı planlıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler