YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karşıyaka-Kırklarelispor Notları

Ergin KARATAŞ / İZMİR, TÜRETKEN İÇİN YAS 105 yıllık kulübün Onursal Başkan Selçuk Yaşar'la birlikte iki sembol isminden biri olan Divan

Ergin KARATAŞ / İZMİR, TÜRETKEN İÇİN YAS
105 yıllık kulübün Onursal Başkan Selçuk Yaşar'la birlikte iki sembol isminden biri olan Divan Kurulu Onursal Başkanı Tahir Türetken'i cuma günü kaybeden Karşıyaka'da maç öncesi yas vardı. İki takım ve taraftarlar, maç öncesi 1984-85 sezonunda kulüp başkanlığı da yapan Türetken anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Taraftarlar saygı duruşu sonra, "Şampiyonlukta etken Tahir Türetken" diye bağırdı.
TÖREN DÜZENLENECEK
94 yaşında hayata gözlerini yuman Tahir Türetken için yarın saat 11.30'da Karşıyaka Yelken Tesisleri'nde tören düzenlenecek. Türetken'in cenazesi Bostanlı Beşikçioğlu Cami'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Soğukkuyu Mezarlığı'na defnedilecek.
2 DEĞİŞİKLİK
Karşıyaka'da Aydınspor 1923 deplasmanından 1-1 beraberlikle dönen takımın ilk 11'inde 2 değişiklik vardı. Cezası biten Tayfun, Battal'ın yerine as kadroya döndü. Turgut Uçar döneminde 2 hafta önce kadro dışı kalan Onur Kıntaş ise Anıl'ın yerine defansın solunda formasına yeniden kavuştu.
10 HAFTA SONRA ŞANS BULDU
Ligin ilk haftalarında kadronun değişilmezlerinden olan, en son 27 Kasım'daki Eyüpspor maçında forma giyen Onur, 10 hafta sonra ilk kez şans buldu.
4 MAÇTIR KAZANAMIYORDU
İzmir'de 4 Aralık'taki Etimesgut Belediyespor randevusundan bu yana 4 maçtır kazanamayan Karşıyaka, sahaya ikinci yarıda iç sahadaki ilk zaferi için çıktı.
YİNE İDARECİ OLDU
Antrenörlük lisansı yeterli olmadığı için geçen hafta sahaya idareci olarak çıkan, hafta içinde ilk yarıdan kalan cezasını çekmediği gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine rağmen ceza almayan Atilla Güneş, yedek kulübesine yine idareci olarak akredite oldu.
YENİ YEŞİL FORMAYLA ÇIKTILAR
Henüz yeni çubuklu forma yaptıramadığı için 6 maçtır iç saha ve deplasmanda beyaz formalarla mücadele eden Karşıyaka, Kırklarelispor mücadelesine yeni yaptırılan yeşil formalarla çıktı.
BU DEFA PENALTIDA AFFETMEDİ
İlk yarının son haftasında Menemen Belediyespor'a karşı kazanılan penaltıyı gole çeviremeyen Karşıyaka'nın en skorer ismi Can Erdem, bu kez beyaz noktadan affetmedi. Can'ın 25'inci dakikada attığı penaltı golü, Karşıyaka'nın ligin 2'nci yarısındaki 4'üncü iç saha maçında ilk iç saha sayısı oldu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler