YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karşıyaka'da Akman Yine Tribünde

Ergin KARATAŞ/İZMİR, Kariyerinin ilk teknik sorumlu deneyimini Karşıyaka'da yaşayan Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski yıldızı, belgelerindeki eksiklik nedeniyle Orduspor maçında sahaya

Karşıyaka'da Akman Yine Tribünde

Ergin KARATAŞ/İZMİR, Kariyerinin ilk teknik sorumlu deneyimini Karşıyaka'da yaşayan Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski yıldızı, belgelerindeki eksiklik nedeniyle Orduspor maçında sahaya inemedi. UEFA A Lisans kursunun ikinci etabına katılmak için İstanbul'a giden 38 yaşındaki teknik adamın belgesini önümüzdeki hafta alacağı, Manisaspor derbisinden itibaren saha kenarında olacağı öğrenildi.
Ayhan Akman, İzmir'e dönmeden İstanbul'dan hafta sonu direkt Gaziantep'e geçerek takım kafilesiyle buluşacak. Takımın antrenmanları ise antrenör Ercan Kılıç gözetiminde yapılıyor. PTT 1'inci Lig'de takım çalıştırmak için gerekli olan UEFA Pro Lisans belgesine sahip olmayan Ayhan Akman, daha önce Yusuf Şimşek ve Sait Karafırtınalar örneklerinde olduğu gibi antrenör lisansıyla maçlara çıkacak. Esame listesinde teknik direktör olarak Rıza Tuyuran'ın adı yazıyor. Yeşil kırmızılılarda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor randevusu öncesi eksik yok.
BAŞLAMA SAATİ DEĞİŞTİ
Karşıyaka'nın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la cumartesi günü saat 14.00'de oynanması gereken deplasman maçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kentte aynı gün yapacağı miting nedeniyle pazar günü saat 16.00'ya alındı. Futbol Federasyonu görevlileri, salı akşamı yeşil kırmızılıları arayıp güvenlik önlemleri nedeniyle maç günü ve saatini değiştirdiklerini bildirdi. Uçak biletlerini alan ve otel rezarvasyonlarını yaptıran Kaarşıyaka, seyahat, kamp ve antrenman programını değiştirmek zorunda kaldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler