YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karşıyaka'da Indirim Pazarlığı

Ergin KARATAŞ/İZMİR, Yeşil kırmızılı yönetim, indirim sağlanan dosyaları, borçları temizleyip kulübe Süper Lig'e çıkması için destek olacağını açıklayan İstanbullu işadamı Erdal

Ergin KARATAŞ/İZMİR, Yeşil kırmızılı yönetim, indirim sağlanan dosyaları, borçları temizleyip kulübe Süper Lig'e çıkması için destek olacağını açıklayan İstanbullu işadamı Erdal Acar'a gönderdi.
Yine eski futbolculardan Tiago ve Baykal Can'ın 1 milyon 266 bin TL'lik alacağından kaynaklanan transfer yasağını, kongre öncesi kulübe bağış yaparak kaldıran Erdal Acar, bu dosyaları da ödeme sözü verdi. Borçları nedeniyle geçen sezon başında 1 puan silme cezası alan ve daha sonra bu cezası ertelenen Karşıyaka, vergi borçlarını daha önce taksitlendirdi. Sosyal Güvenlik Kurumu'na olan borçlar ise Torba Yasa kapsamında ödeniyor.
YENİ TALIMAT CAN YAKACAK
Futbol Federasyonu'nun yeni talimatı futbolcu, teknik adam, personel ve devlet kurumlarına kesinleşmiş borcu olan kulüplerin başını çok ağrıtacak. Talimat şöyle: "Kulüplerin; TFF Yönetim Kurulu, diğer Kurullar ve mahkemelerce, FIFA ve UEFA Yargı Kurulları ve CAS (Spor Tahkim Mahkemesi) tarafından verilen kararlar da dahil olmak üzere TFF'ye, kulüplere, futbolculara, teknik adamlara, sağlık personeline, lisanslı futbolcu temsilcilerine, lisanslı müsabaka organizatörlerine, kulüp çalışanlarına, Vergi Dairelerine, Sosyal Güvenlik Kurumu'na kesinleşmiş borçlarının bulunması halinde, bu borçların ödendiği veya yapılandırıldığı belgelendirilmedikçe, başka kulüplerden yapacakları transferlere ait sözleşmeler tescil edilmez."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler