YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaybolan Alzheimer Hastası Ölü Bulundu

- İZMİR'in Dikili İlçesi'nde, bir hafta önce ortadan kaybolan Alzheimer hastası 71 yaşındaki Hasan Soykan'ın cesedi, zeytinliğinde ağaca asılı bulundu.

Kaybolan Alzheimer Hastası Ölü Bulundu

- İZMİR'in Dikili İlçesi'nde, bir hafta önce ortadan kaybolan Alzheimer hastası 71 yaşındaki Hasan Soykan'ın cesedi, zeytinliğinde ağaca asılı bulundu. Soykan'ın intihar ettiği belirlendi.
Dikili'nin Çandarlı Mahallesi'ndeki evinden geçen 31 Mayıs'ta, yakınlarının bir anlık dalgınlığından yararlanarak çıkan Alzheimer hastası Hasan Soykan, ortadan kayboldu. Soykan'ın akşam eve dönmemesi üzerine merak eden yakınları, gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen kendisine ulaşamayınca polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. 3 çocuk babası Soykan, güvenlik güçlerinin tüm aramalarına rağmen bulunamadı.
Ailesinin endişeli bekleyişi sürerken, bu sabah acı haber geldi. Çandarlı girişindeki Hayıtlı Mevkii'nde bir zeytinliğinde Hasan Soykan'ın ağaca asılı cansız bedeli bulundu. Ortadan kaybolmadan iki gün önce Alzehimer hastası olduğunu öğrenen Soykan'ın, intihar ettiği belirlendi. Soykan'ın cesedi, savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adil Tıp Morgu'na gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler