YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN KAYINVALİDESİ VEFAT ETTİ (2)

SELVİ KILIÇDAROĞLU'NUN ANNE ACISI CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmit'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi 87 yaşındaki Fatma

SELVİ KILIÇDAROĞLU'NUN ANNE ACISI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmit'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi 87 yaşındaki Fatma Özdağ için "Üzüntüm çok büyük. Annemin acısı yüreğimi yakıyor" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun, İzmit'te oturan kalp ve tansiyon hastası annesi Fatma Özdağ, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı. Selvi Kılıçdaroğlu, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, "Üzüntüm çok büyük. Annemin acısı yüreğimi yakıyor" dedi. Annesi Özdağ'ın cenazesini, memleketleri Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde defnetmek için yola çıkmaya hazırlandıklarını belirten Selvi Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:
"Annem kalp ve tansiyon hastasıydı. Son bir yıldır hastalığı daha da arttı. İzmit'te yaşıyordu. Bir aydır durumu iyice ağırlaşmıştı. Acı haberi aldık. Yola çıkıyoruz. Annemi isteği üzerine Nazımiye'de toprağa vereceğiz. Acım çok büyük. Üzüntüm çok derin."
Elif DEMİRCİ/İZMİR,

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler