YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kemal Özdeş'ten Karapınar'a Destek Ziyareti

İZMİR (AA) - Eski Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, geçen sezon yardımcılığını yapan Manisaspor Teknik Direktörü Tahir Karapınar'ı ziyaret etti.

İZMİR - Eski Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, geçen sezon yardımcılığını yapan Manisaspor Teknik Direktörü Tahir Karapınar'ı ziyaret etti. Özdeş, Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Niyazi Eniseler'le Tarık Almış Tesisleri’nde teknik direktör Karapınar'a destek ziyaretinde bulundu. Teknik direktör Tahir Karapınar’ın Manisaspor için bir kazanç olduğunu belirten Özdeş, "Manisaspor’a ve Tahir hocaya yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi. Karapınar ise Özdeş ve Prof. Dr. Eniseler'e teşekkür ederek, "Bu ziyaret benim için çok anlamlı bir ziyaret oldu. Çünkü Kemal Özdeş, askerliğimi yaptığım, üniversitede okuduğum ve futbol oynadığım Manisa şehriyle beni yeniden tanıştıran isimdir" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler