YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu İzmir'de Fidan Dağıttı (2)

AKADEMİSYENLER ZİRVESİ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir ziyaretinde Kaya İzmir Oteli'nde Türkiye'nin farklı üniversitelerinden gelen siyaset, sosyolog, kentleşme konularında uzman

Kılıçdaroğlu İzmir'de Fidan Dağıttı (2)

AKADEMİSYENLER ZİRVESİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir ziyaretinde Kaya İzmir Oteli'nde Türkiye'nin farklı üniversitelerinden gelen siyaset, sosyolog, kentleşme konularında uzman akademisyenlerle toplantı yaptı.
Kılıçdaroğlu, Bergama Kozak Yaylası'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 1 milyon fidan dağıtım törenine katıldıktan sonra Kaya İzmir Oteli'ne geldi. Burada önce Buca Belediyesi'nin başlattığı Buca ilçesinde eğitim gören İlköğretim'deki 49 bin 100 öğrenci ve 3 bin öğretmeni kapsayan 'Online Eğitim Sistemi' hakkında Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'dan bilgi aldı. Daha sonra ise Bucalı sekiz ilköğretim öğrencisiyle tanışan Kılıçdaroğlu, dersleriyle ilgili sohbet etti. Özellikle matematik derslerini soran Kılıçdaroğlu, notlarını yükselteceklerine dair öğrencilerden söz aldı. Kılıçdaroğlu, Levent Piriştina'dan aldığı öğrenci ve öğretmenlere online eğitim sistemine giriş aktivasyon kartları ve Atatürk portresi puzzlarını hediye etti. Kılıçdaroğlu, projeyi çok olumlu bulduğunu belirterek övdü. Piriştina ise sistemde 164 kitap ve 600 test bulunduğunu, bunun sayesinde 32 milyon 500 bin kitabın basılmadığını, böylece 165 bin ağacın kurtarıldığını söyledi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, daha sonra akademisyenler bir araya geldiği toplantıyı başlattı. Basına kapalı gerçekleşen toplantıya İzmir'in yanı sıra Türkiye'nin farklı kentleri ve üniversitelerinden sosyolog, siyaset bilimci, kentleşme konularında uzman 45'e yakın akademisyenin katıldığı öğrenildi.

Kılıçdaroğlu İzmir'de Fidan Dağıttı (2)Kılıçdaroğlu İzmir'de Fidan Dağıttı (2)Kılıçdaroğlu İzmir'de Fidan Dağıttı (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler