YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konak Belediyespor'da Cosmina Golle Döndü

İZMİR, Sezon başında sol diz çapraz bağları kopan ve yaklaşık 6 ay formasından uzak kalan Cosmina, ilk maçında golünü attı.

Konak Belediyespor'da Cosmina Golle Döndü

İZMİR, Sezon başında sol diz çapraz bağları kopan ve yaklaşık 6 ay formasından uzak kalan Cosmina, ilk maçında golünü attı. Karadeniz Ereğlispor müsabakasının 4'üncü dakikasında ağları havalandırıp gol perdesini açan Rumen futbolcu büyük mutluluk yaşarken, teknik ekip ve takım arkadaşları da tecrübeli oyuncunun mutluluğunu paylaştı.
Teknik Direktör Ali Alanç, Cosmina'nın dönüşüyle güçlerine güç kattıklarını söyledi. Alanç, "Cosmina bu ligin en iyi futbolcularından biri. Çok ağır bir sakatlık dönemini geride bıraktı. Onun golleriyle şampiyon olup, yıldızı göğsümüze takacağız" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler