YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kordon'da 'yeryüzü Sofrası' Kurdular

İZMİR, Macera Kulübü'nün sosyal medyada yaptığı çağrı üzerine 1. Kordon'daki Alsancak İskele'nin önünde yaklaşık 300 kişi, Yeryüzü Sofrası'nda iftar için buluştu.

Kordon'da 'yeryüzü Sofrası' Kurdular

İZMİR, Macera Kulübü'nün sosyal medyada yaptığı çağrı üzerine 1. Kordon'daki Alsancak İskele'nin önünde yaklaşık 300 kişi, Yeryüzü Sofrası'nda iftar için buluştu. Çimlerin üzerine serdikleri örtüler üzerine yiyeceklerini koyanlar ilk iftarı birlikte yaptı. Macera Kulübü Başkanı Toprak Özmen, "Hayatı daha da güzelleştirme çabamızda bize destek veren ve bu etkinliğe gelen herkese teşekkür ederim, bugün burada yiyeceklerimizi, suyumuzu, içeceklerimizi hiç tanımadığımız insanlarla, yoldan geçen aç kişilerle, sokak çocuklarıyla, sokak hayvanlarıyla paylaştık, amacımız da sevgiyi paylaşmak ve bir farkındalık yaratmaktı. İzmir sevginin, hoşgörünün, anlayışın ve en önemlisi birbirine saygının şehridir. Birileri iftarını açarken hemen yan tarafta şarkı söyleyip alkol alarak birbirine sevgiyle bakan insanların şehridir. Biz bunu bir kez daha göstermek istedik" dedi.
İftarın ardından katılanlar arasında halat çekme yarışması da yapıldı.
Yeryüzü Sofrası'na katılanlar Ramazan'da iki kez daha buluşma sözüyle ayrıldı.

Kordon'da 'yeryüzü Sofrası' KurdularKordon'da 'yeryüzü Sofrası' KurdularKordon'da 'yeryüzü Sofrası' Kurdular

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler