YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kredi istihabaratçıları İzmir'de buluştu

Kredi istihbaratçılarının yedinci toplantısı İzmir'de yapıldı. Toplantıya; sektörlerinin öncü finans kuruluşları ve firmalarında görev yapan...

Kredi istihabaratçıları İzmir'de buluştu

Kredi istihbaratçılarının yedinci toplantısı İzmir'de yapıldı. Toplantıya; sektörlerinin öncü finans kuruluşları ve firmalarında görev yapan 200’ü aşkın kredi istihbaratçısı katıldı.
Toplantının panel bölümünde reel ve finans sektörlerinin 2011 yılını nasıl geçirdikleri, 2012 beklentilerinin neler olduğu, yurt ölçeğinde bakıldığında Ege Bölgesi’nin genel performansının nasıl bulunduğu gibi konu başlıkları görüşüldü. BSH Kredi İstihbarat Direktörü Nuri Alptekin ve Denizbank Tarım ve Kobi Bankacılığı Bölüm Müdürü Dr. Cüneyt Dirican konuyla ilgili sunum yaptı. Toplantının ev sahibi İzmir Kredi İstihbaratçıları Organizasyon Komitesi adına başkan Mehmet Çalışkan, toplantı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Ege Bölgesi, ihtisaslaşmış organize sanayi bölgeleri, deniz taşımacılığı konusundaki kültürel birikimi ile stratejik limanları, verimli tarım arazileri, genç nüfusu ve kaliteli iş gücü istihdamı gibi bir çok avantajı bünyesinde barındırıyor. Buna karşın işletmelerin yaygın olarak geleneksel yöntemler kullanmak suretiyle müşteri risk analizi yapmaları nedeniyle oluşan sorunlu alacakları, karlılıklarının önündeki en önemli engellerden biri olarak karşılarına çıkıyor. Bu süreçlerin kurumsal şirketlerde olduğu gibi ihtisas sahibi kredi istihbaratçıları eliyle yürütülmesinin önemi her geçen gün biraz daha fazla anlaşılıyor. Bu sorumluluğu yüklenmek noktasında meslektaşlarımızın görevlerine her zamankinden daha fazla hazır olduklarını düşünüyoruz. Yurt geneline yayılmış meslektaşlarımız ile sağlıklı bir entegrasyon sağlanması ve değişen pazar koşullarına göre bilgilendirilmelerine yönelik hazırlıkları da bu tür etkinlikler vasıtasıyla gerçekleştiriyoruz.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler