YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük Kulüp'den Çolakoğlu'na Ziyaret

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik ve Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Kalkınma Ajansı...

Küçük Kulüp'den Çolakoğlu'na Ziyaret

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik ve Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu'nu ziyaret etti. Çolakoğlu, Emre Sarıgedik başkanlığındaki Küçük Kulüp yönetimine başarı dilerken, seçim döneminden bu yana yakından takip ettiği kulübün genç ve dinamik yeni yönetimiyle bambaşka bir trend yakaladığını ifade etti.

Aynı zamanda Küçük Kulüp Divan Başkanı olan Kemal Çolakoğlu "Küçük Kulüp son dönemin parlayan yıldızı oldu, Başkan Emre Sarıgedik ve yönetiminin daima yanındayım, kendilerine güvenim sonsuz. Birlikte yapacağımız çok güzel çalışmalar olacaktır. Desteğim her zaman Küçük Kulüp'le, sizinle" dedi.

Geçtiğimiz Şubat ayında Küçük Kulüp başkanlığına seçilen Emre Sarıgedik ise, kendilerinin yönetimde bulunduğu süre içinde gerçekleştirecekleri projeleri gündeme getirirken, üyelere yönelik çalışmalara önem verdiklerini söyledi. Sarıgedik, "Sayın Divan Başkanımızın tekrar İZKA Kalkınma Kurulu Başkanlığına seçilmiş olması bizi çok mutlu etti. Sn.Kemal Çolakoğlu ismi Türkiye'ye mal olmuş bir isimdir, kendisinin hep yanımızda olması bizleri her konuda desteklemesi ve bizlere yön çizmesi Küçük Kulüp adına büyük bir şanstır. 70. yılını dolduran kulübümüz için artık yegane hedef, Türkiye'nin sayılı markalarından birisi olmaktır. Ekibime çok güveniyorum. Birlikte güzel projelere imza atıyoruz. Uyumlu bir ekibin başaramayacağı iş yoktur" diye konuştu. Ziyarette, Küçük Kulüp Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Aslaner, Arda Yağcı ve Küçük Kulüp Müdürü Sinem Cömert de hazır bulundu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler