YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liseli kız 6 gündür kayıp

İzmir'de Torbalı İlçesi'nde yaşayan lise öğrencisi Tuğçe İmge Hıdır (17), "Okula gidiyorum" diyerek evden ayrıldı bir daha dönmedi.

Liseli kız 6 gündür kayıp

İzmir'de Torbalı İlçesi'nde yaşayan lise öğrencisi Tuğçe İmge Hıdır (17), "Okula gidiyorum" diyerek evden ayrıldı ve bir daha dönmedi. Ailesi, genç kızın ayrıldıklarını söylediği erkek arkadaşı B.Y.'den de 6 gündür haber alınamadığını, kızlarının kaçırıldığını düşündüklerini söyledi.

Torbalı İlçesi Ayrancılar Mahallesi’nde oturan, Gaziemir Kız Meslek Lisesi 3’üncü sınıf öğrencisi Tuğçe İmge Hıdır, geçen 2 Ocak’ta, "Okula gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Genç kızın, her zaman yaptığının aksine okula gittiğinde kendilerini aramamasından şüphelenen 42 yaşındaki anne Melek Hıdır ile bir fabrikada çalışan aynı yaştaki işçi baba Ünal Hüseyin Hıdır, aramaya çıktı.

Kızlarına bir türlü ulaşamayan anne ve baba jandarmaya gidip kayıp başvurusunda bulundu. Altı gündür kızını aramadık yer bırakmadığını anlatan gözü yaşlı anne Melek Hıdır, "Kızım en son erkek arkadaşı B.Y.’den ayrıldığını söylemişti. O günden bir gün sonra kızım ortadan kayboldu. Evladımın hayatından endişe ediyorum. Kızım her okula vardığında bize haber verirdi. O gün haber vermemesi üzerine aradım ama ulaşamadım. Sınavı olduğu için arkadaşları da aramış, arkadaşlarına mesaj atmış ‘Ben size olayı daha sonra anlatırım’ diye. O günden bu yana kızımdan haber alamıyoruz. Ayrıldığı erkek arkadaşı da 6 gündür kayıp" dedi.

Kızının sorumluluk sahibi biri olduğunu dile getiren iki çocuk annesi Melek Hıdır, "Biz, eski erkek arkadaşıyla birlikte olmasını onaylamıyorduk ve gayet olumlu karşılayarak ayrıldığını söylemişti. Şimdi ikisi de ortada yok. Ben ve eşim hemen o gün jandarmaya gidip kayıp başvurusu yaptık. Şimdi elimiz kolumuz bağlı ve çaresiz bir şekilde gelecek olan haberi bekliyoruz. Kızımın üst dişlerine tel takılı, görenler veya duyanlar, insanlık adına güvenlik güçlerine ulaşsınlar. Kızımın kaçırıldığını düşünüyorum" diye konuştu.

DHA

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler