YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Makedonya Iş Heyeti İzmir'de

İZMİR (AA) - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) İzmir Şubesi ile Makedonya Ticaret Odası arasında "işbirliği protokolü" imzalandı.

İZMİR İzmir Şubesi ile Makedonya Ticaret Odası arasında "işbirliği protokolü" imzalandı. TÜMSİAD İzmir Şube Başkanı Mehmet Ceylan, Makedonya Ticaret Odası Başkanı Danela Arsovska ve beraberindeki heyeti dernek merkezinde ağırladı. Burada konuşan Ceylan, TÜMSİAD'ın 57 yurt içi, 8 Avrupa ülkesinde şubesi olduğunu ve üye sayılarının 15 bine ulaştığını belirtti. Ceylan, Makedonya Ticaret Odası'yla ortak programlar gerçekleştirilmesinden memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. Arsovska ise iki ülke iş adamlarının geçmişte olduğu gibi gelecekte de faydalı çalışmalar yapacağına inandıklarını ifade etti. Konuşmaların ardından, ticari bilgi paylaşımı, eğitim ve ortaklaşa seminer, panellerin yapılmasını içeren "işbirliği protokolü" imzalandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler