YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manisaspor'da Umut Ve Gökhan Kampa Katıldı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, Sözleşme imzalayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Gökhan Sazdağı ile futbolseverlerin Bucaspor'dan hatırladığı Umut Gündoğan Kuşadası kampına katılırken, Denizlisporlu

Manisaspor'da Umut Ve Gökhan Kampa Katıldı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, Sözleşme imzalayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Gökhan Sazdağı ile futbolseverlerin Bucaspor'dan hatırladığı Umut Gündoğan Kuşadası kampına katılırken, Denizlisporlu İsmail Hakan Odabaşı'nın ise yarın takıma dahil olacağı bildirildi. Üç futbolcunun cumartesi günü iç sahada oynanacak Boluspor karşılaşmasında forma giyebileceği belirtildi.
Üç oyuncunun transferi takımda moralleri yükseltirken, teknik direktör Sait Karafırtınalar ikinci yarıda futbolseverlerin farklı bir Manisaspor izleyeceğini söyledi.
Yeni doğan çocuğunun ameliyatı için Adana'ya giden kaleci İsmail Şahmalı'nın da bu akşam döneceğini belirten tecrübeli teknik adam, "Bulunduğu yer Manisaspor'a yakışmıyor. En kısa sürede düşme hattından çıkıp, bu takımı üst sıralara taşıyacağız. Tek isteğimiz taraftarımızın bize inanıp destek vermesi" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler