YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Martı, Balıkçıdan Besleniyor

Mustafa OĞUZ/ İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Alsancak semtinde, balık satışı yapılan dükkana her gün gelen martı burada verilen balıkları yiyor. Kentteki birçok

Martı, Balıkçıdan Besleniyor

Mustafa OĞUZ/ İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Alsancak semtinde, balık satışı yapılan dükkana her gün gelen martı burada verilen balıkları yiyor.
Kentteki birçok martı beslenebilmek için denizde veya çevredeki çöplüklerde yiyecek arıyor. Ancak bir martı, Alsancak semtinde balık satışı yapılan bir dükkana her sabah gelerek burada balıkçının ve çalışanların verdiği balıklarla besleniyor.
Balıkçı dükkanı çalışanları, martının aylardır her sabah kendileri ile birlikte aynı saatte dükkana geldiğini belirterek, "Önce işyerimizin karşısındaki özel bir otoparkın giriş kapısının duvarına iniyor, ardından yol trafiğini kontrol edip, araç geçmediği an dükkanın önüne gelip balık vermemizi bekliyor. Biz de martıyı artık misafir olarak görüp balık ikram ediyoruz. Martı karnını doyurduktan sonra ise ertesi sabana kadar bir daha uğramıyor. Artık burayı ezberlemiş" dedi.

FOTOĞRAF

Martı, Balıkçıdan BesleniyorMartı, Balıkçıdan BesleniyorMartı, Balıkçıdan Besleniyor

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler