YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Menemen Belediyesporlu Futbolculara Yakın Markaj

Onur ATIŞ/İZMİR, Sarı lacivertlilerde bu sezon gösterdikleri performansla dikkatleri üzerlerine çeken orta saha oyuncuları Veli, Ercüment ve Muhammed ile golcüler Haluk

Onur ATIŞ/İZMİR, Sarı lacivertlilerde bu sezon gösterdikleri performansla dikkatleri üzerlerine çeken orta saha oyuncuları Veli, Ercüment ve Muhammed ile golcüler Haluk ve Tayfun'a pek çok PTT 1'inci Lig ve Süper Lig kulübünün talip olduğu belirtildi. Özellikle 38 maçın 36'sında forma giyen 21 yaşındaki Veli için Gaziantepspor, İstanbul Başakşehir, Kardemir Karabükspor gibi kulüplerin deverede olduğu bildirildi. Teknik direktör Erhan Özalp, oyuncularına gelen teklifleri doğrularken şunları söyledi:
"Futbolcularımız bu sezon büyük bir başarı örneği gösterdi. Genç oyuncularımızın gelişimi ise hepimizi mutlu etti. Oyuncularımızın üst liglerden istenmesi son derece doğal. Ancak son sözü yönetim söyleyecek. Futbolcularımızın ve mulübümüzün ortak çıkarları doğrultusunda hareket edilir."
Menemen Belediyesporla 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Özalp, gelecek sezon için iddialı bir ekip kuracaklarını dile getirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler