YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milletvekili Kızılkaya'ya Destek, Eleştiren Gazeteye Suç Duyurusu

Bahri KARATAŞ/İZMİR, Suç duyurusu öncesinde İzmir Adliyesi önünde basın açıklaması yapan grup, ellerinde "Bir gün siz de doğru haber yapacaksınız"

Milletvekili Kızılkaya'ya Destek, Eleştiren Gazeteye Suç Duyurusu

Bahri KARATAŞ/İZMİR, Suç duyurusu öncesinde İzmir Adliyesi önünde basın açıklaması yapan grup, ellerinde "Bir gün siz de doğru haber yapacaksınız" yazılı pankartla basın açıklaması yaptı.
Ak Parti'ye yakınlığıyla bilinen İzmir İstişare Hareketi'nden olan grup adına açıklama yapan Kübra Kelle, Ak Parti milletvekili Muhsin Kızılkaya ve eşinin bu haberden mağdur olduklarını ileri sürdü. Kübra Kelle, böyle bir olayın hiçbir zaman gerçekleşmediğini açıklamalarına rağmen kara propagandaya devam edildiğini savunarak şunları söyledi:
"Her vakit habercilik değerlerinden dem vuran malum cenahın ergen ruhlu bu yayın organı, en ufak bir teyit etme ihtiyacı hissetmeden bir ailenin kişisel alanına girerek, politik açıdan rakip olarak gördükleri gruba bel altı vurmaktan çekinmemişlerdir. Evde yaşanmış bir mutfak kazasından kadına şiddet çıkartan zihniyet, bu mantıkla kadına şiddetten rahatlıkla vekillik çıkartabilmektedir. Kendileri gibi bir mantığa sahip olan kişilerin, bu haberi okuduktan sonra vekil olmak için eşlerini bıçaklamayacaklarının garantisi verilemez, hatta eğer öldürür ise bakan, belki de başbakan olabileceğini düşünebilirler. Gene aynı mantığa sahip bir kişi tüm ailesini katlederek cumhurbaşkanı olmanın yolunun açık olduğunu aklından geçirebilir."
Basın açıklaması ardından grup haber yapan gazete hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler