YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muratbey Uşak Sportif'ten Kural Hatası Itirazı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, Bitime 4 dakika 53 saniye kala 75-72 önde oldukları sırada mola aldığını hatırlatan antrenör Ozan Bulkaz,

Ergin KARATAŞ / İZMİR, Bitime 4 dakika 53 saniye kala 75-72 önde oldukları sırada mola aldığını hatırlatan antrenör Ozan Bulkaz, "Bu esnada rakip taraftarın neden olduğu olaylar başladı. Müsabaka 15 dakikalık duraksamanın ardından Galatasaray seyircisi salondan çıkarılınca devam etti. Oyuna bizim başlamamız gerekirken hakemler topu rakibe verdi" dedi. Maçtan sonra itiraz etmek istediklerini ama hakemlerin salondan ayrıldığını söyleyen antrenör Bulkaz, şöyle devam etti:
"Biz de kural hatası itirazımızı Basketbol Federasyonu'na yaptık. İtirazın maç bitiminden sonra en fazla 20 dakika içinde yapılması gerekiyor. Bu yüzden lehimize karar çıkmasından ümitsizim. Ama resmen elimizdeki maç hakemlerin tutarsız kararları yüzünden uçup gitti. Karşılaşma tekrar oynanmalı."
Galatasaray Liv Hospital mağlubiyetiyle ligde 16 maçta 6 galibiyette kalan Muratbey Uşak Sportif, düşme hattına da yaklaştı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler