YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muratbey Uşak Tat Vermedi

İZMİR, (DHA)- TAHİNCİOĞLU Basketbol Süper Ligi'nde sezona tamamen yenilenen bir kadroyla başlamaya hazırlanan Muratbey Uşak, ev sahibi olduğu Kurtuluş ve

İZMİR, (DHA)- TAHİNCİOĞLU Basketbol Süper Ligi'nde sezona tamamen yenilenen bir kadroyla başlamaya hazırlanan Muratbey Uşak, ev sahibi olduğu Kurtuluş ve Demokrasi Şehitleri Kupası'nda oynadığı 2 maçı da kaybetti.
Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda 3 gün süren turnuvada ilk gün Demir İnşaat Büyükçekmece'ye 76-67 mağlup olan kırmızı siyahlı ekip, dün de Banvit'e ilk 3 periyodunu önde götürdüğü maçta 77-73 yenilerek son sırada kaldı. Banvit, turnuvayı ilk sırada, Büyükçekmece ise ikinci sırada tamamladı.
Daha önce de ligdeki rakiplerinden Darüşşafaka'ya yenilen, sezon öncesi oynadığı 4 hazırlık maçında 3 mağlubiyet alan Uşak, 21-24 Eylül'de Antalya'da Gloria Cup, 28-29 Eylül tarihlerinde Kocaeli'de Kartepe Cup'a katılacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler