YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ödemiş'te Fuhuş Şebekesine Operasyon: 11 Gözaltı

ÖDEMİŞ Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmasıyla Fakülte Caddesi'ndeki tadilatı yatırılan metruk evlerde yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığını belirledi.

Ödemiş'te Fuhuş Şebekesine Operasyon: 11 Gözaltı

ÖDEMİŞ Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmasıyla Fakülte Caddesi'ndeki tadilatı yatırılan metruk evlerde yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığını belirledi. Bunun üzerine fuhuş yapılan evler ile fuhuş yaptıran ve yapanlar tek tek tespit edilip, yaklaşık iki ay süreyle teknik ve fiziki takibe alındı. Şebeke yönetecilerinin telefon görüşmeleri fuhuş trafiğini ortaya çıkardı. Görüşmelerden fuhuş pazarlığının şebekenin yöneticileri ile yapıldığı, fuhuş yapan kadınların kazandıkları paranın yüzde 50'sini onlara verdikleri tespit edildi. Ödemiş Toptancı Hali'ndeki bir kişinin, polisin bölgede rutin kontroller yaptığı zamanlarda, fuhuş şebekesi yöneticilerini, "Polisler bölgede, dikkatli olun" diyerek uyardığı da telefon görüşmelerinden belirlendi.
Fuhuş şebekesinin hiyerarşik yapısı ve iletişimin şeması tespit edilip, yeterli delillere ulaşılmasının ardından geçen 21 Şubat'ta operasyona başlandı. 12 polisin katılımıyla 9 ayrı adrese 'Fakülte-1' adı altında eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda fuhuş şebekesinin lideri B.E. Gözaltına alınan şüphelilerden fuhuş yaptığı belirlenen yabancı uyruklu dördünün zührevi hastalıklar yönünden sağlık kontrollerinin ardından sınır dışı edilecekleri bildirildi. Suç örgütü kurmak, yaralama, fuhuşa aracılık etmek, evrakta sahtecilik, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, hırsızlık ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanun'a muhalefet gibi suçlardan poliste çok sayıda suç kaydı bulunan fuhuş şebekesinin yönetici ve üyeleri 7 kişinin polisteki işlemlerinin halen sürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAF

Ödemiş'te Fuhuş Şebekesine Operasyon: 11 GözaltıÖdemiş'te Fuhuş Şebekesine Operasyon: 11 GözaltıÖdemiş'te Fuhuş Şebekesine Operasyon: 11 Gözaltı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler