YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öldürülen Liseli Ahmet'in Öz Babası: Belki De Olayı Benim Üzerime Atacaklardı (2)

SU KUYUSUNA BAYGIN HALDEYKEN ATILMIŞ İzmir'in Menemen İlçesi'nde, geçen hafta kaybolan ve Manisa'daki bir su kuyusunda cesedi bulunan 15 yaşındaki lise

Öldürülen Liseli Ahmet'in Öz Babası: Belki De Olayı Benim Üzerime Atacaklardı (2)

SU KUYUSUNA BAYGIN HALDEYKEN ATILMIŞ
İzmir'in Menemen İlçesi'nde, geçen hafta kaybolan ve Manisa'daki bir su kuyusunda cesedi bulunan 15 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından öz babası Mustafa Ali Coşkun'a teslim edildi. Baba Coşkun, oğlunu, Manisa'nın Yunus Emre İlçesi Köseler Mahallesi'nde bugün ikindide toprağa vereceğini söyledi.
Bu arada, talihsiz liselinin ölümüyle ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. Buna göre, başına sopayla vurulduktan sonra kendinden geçen Ahmet Coşkun'un, su kuyusuna henüz hayattayken atıldığı ve kafatasında çatlak, beyninde de kanama oluştuğu ortaya çıktı.

Öldürülen Liseli Ahmet'in Öz Babası: Belki De Olayı Benim Üzerime Atacaklardı (2)Öldürülen Liseli Ahmet'in Öz Babası: Belki De Olayı Benim Üzerime Atacaklardı (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler