YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu’nda Yılbaşı Partisi

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu öğrencileri, yılbaşı partisinde gönüllerince eğlendi. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da,...

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu’nda Yılbaşı Partisi

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu öğrencileri, yılbaşı partisinde gönüllerince eğlendi. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, minik Aslanlar için düzenlenen partide hazır bulundu. Anaokulu sınıf öğretmenleri ve yardımcı öğretmenler tarafından düzenlenen yeni yıl eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Aslan, çocuklarla oyunlar oynayıp, hediyeler dağıttı.

NOEL BABA COŞKUSU YAŞANDI

Çocukların ‘Müzik Amca’ diye seslendikleri Müzik Öğretmeni Ramazan Gökkaya’nın şarkıları ile partide Noel Baba coşkusu da yaşandı. Minikler, etkinlik sırasında Noel Baba’nın gelmesini heyecanla bekledi. Sırtında hediye torbası ile göründüğünde ise Noel Baba adeta çocukların hücumuna uğradı. Noel Baba ile sohbetler yapıp, oyunlar oynayan minikler daha sonra da teker teker hediyelerini teslim aldı. Minik Aslanlar, hediyelerini aldıktan sonra Okul Kurucusu Hüseyin Aslan ve öğretmenlerine sarılıp, öperek teşekkür etti.

“BİRLİK VE BERABERLİK YILI OLSUN”

Partide ayrıca yeni yıl pastası da kesildi. Minikler, 2012 yılında bir yaş daha büyümüş olmanın mutluluğunu yaşarken Okul Kurucusu ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yeni yılın İzmir ve ülke için hayırlar getirmesini diledi.

Acısıyla, tatlısıyla bir yılın daha geride kaldığını belirten Aslan, “ Maalesef 2012 yılı başta terör olmak üzere ulusumuzu derinden sarsan olayların sıklıkla yaşandığı bir yıl oldu. Ancak Türkiye büyük bir ülke, güçlü bir ülke. Birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece, Türk-Kürt, Alevi-Sünni gibi türlü oyunlara gelmediğimiz, bu türden girişimlere boyun eğmediğimiz sürece ülkemiz gelişmesine, kalkınmasına devam edecektir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda, onun hedefleri doğrultusunda 2013’ün tüm ülkemiz, milletimiz ve devletimiz için birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğu, ekonomimizin güçlendiği, iç ve dış sorunların asgariye indirildiği bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Özel Hüseyin Aslan Anaokulu Müdürü Hülya Altun da, yeni yılın herkese sağlık, başarı, mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler