YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pınar Karşıyaka - Muratbey Uşak Sportif: 88-80

Mustafa KÖPRÜLÜ/ İZMİR, SALON: Karşıyaka Arena HAKEMLER: Fatih Arslanoğlu PINAR KARŞIYAKA: Palacios MURATBEY UŞAK SPORTİF: Warren 1.PERİYOT: 29-23 İLK YARI: 47-43 3.PERİYOT: 69-57

Mustafa KÖPRÜLÜ/ İZMİR, SALON: Karşıyaka Arena
HAKEMLER: Fatih Arslanoğlu PINAR KARŞIYAKA: Palacios MURATBEY UŞAK SPORTİF: Warren 1.PERİYOT: 29-23
İLK YARI: 47-43
3.PERİYOT: 69-57
TÜRKİYE Basketbol Ligi’nde normal sezonun son maçında Pınar Karşıyaka evinde Muratbey Uşak Sportif’i 88-80 mağlup etti. Play-Off’lar öncesi yeşil-kırmızılılar bu galibiyetle 49 puanla normal sezonu 4. sırada tamamladı. Uşak temsilcisi ise 42 puanla ligi noktaladı.
İlk periyotta Orhan Haciyeva ve Jelinek’in 3 sayılık basketleriyle etkili olan konuk ekibe Dixon ve Erkan’ın sayılarıyla karşılık veren Pınar Karşıyaka, periyodu 29-23 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte Zupan ve İbrahim’in dış atışlarıyla skor üreten Uşak temsilcisine Diebler’ın 3 sayılık basketleriyle yanıt veren Kaf-Kaf, soyunma odasına 4 sayı önde girmeyi başardı: 47-43.
Üçüncü periyotta Young’ın pota altından bulduğu sayılarla ayakta kalmaya çalışan Muratbey Uşak Sportif önünde Strawberry ve Palacios ile oyuna ağırlığını koyan Pınar Karşıyaka, son çeyreğe 69-57 önde girdi. Final periyodunda farkın kapanmasına izin vermeyen ev sahibi ekip müsabakayı 88-80 kazandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler