YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pınar Karşıyaka-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 108-84

Ergin KARATAŞ/ İZMİR, SALON: Karşıyaka HAKEMLER: Emin Moğulkoç PINAR KARŞIYAKA: Dixon İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Wright 1. PERİYOT: 31-16 İLK YARI:

Ergin KARATAŞ/ İZMİR, SALON: Karşıyaka
HAKEMLER: Emin Moğulkoç PINAR KARŞIYAKA: Dixon İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Wright 1. PERİYOT: 31-16
İLK YARI: 58-39
3. PERİYOT: 85-61
TÜRKİYE Basketbol Ligi’nde Pınar Karşıyaka, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u farklı yendi, 11 yıl sonra normal sezonu ilk 4 sıra içerisinde bitirmeyi garantiledi: 108-84. Ligde son iki hafta öncesi ilk 3 iddiasını da sürdüren yeşil-kırmızılı ekip, bu skorla son 5 maçta dördüncü, 28 haftada 18. galibiyetini elde etti. Maçta lig kariyerindeki 1500. sayısını da kaydeden Karşıyakalı Dixon, 30 sayıyla galibiyete katkıda bulundu. Yeşil-kırmızılılarda Soner hariç tüm oyuncular skora katkı yaptı.
Maça Dixon ve Diebler’in dış atışlardan bulduğu basketlerle başlayan Pınar Karşıyaka, 7-0’lık bir seri yakaladı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, pota altından farkı eritmeye çalışsa da Dixon’un ilk periyottaki 16 sayılık performansıyla fark 17 sayıya kadar çıktı. Periyot 31-16 tamamlandı.
İkinci 10 dakikalık bölümde etkili oyununu sürdüren Kaf-Kaf, farkı 26 sayıya kadar çıkardı. İstanbul temsilcisinin yakaladığı 9-0’lık seriyle soyunma odasına 58-39 Pınar Karşıyaka üstünlüğüyle girildi.
Üçüncü periyodun bitimine 4 dakika kala fark 32 sayıya kadar çıksa da son periyot 24 sayı farkla, 85-61 Karşıyaka üstünlüğüyle başladı. Bu bölümde de çok rahat bir oyun sergileyen Kaf-Kaf mücadeleden 108-84 galip ayrıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler