YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pınar Karşıyaka-Uşak Sportif: 86-80

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) SALON: Karşıyaka HAKEMLER: Ersan Ergüler PINAR KARŞIYAKA: Ragland UŞAK SPORTİF: Watson 1. PERİYOT: 27-10 İLK YARI: 45-38 3.

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

SALON: Karşıyaka
HAKEMLER: Ersan Ergüler
PINAR KARŞIYAKA: Ragland
UŞAK SPORTİF: Watson

1. PERİYOT: 27-10

İLK YARI: 45-38

3. PERİYOT: 64-58

TÜRKİYE Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezon öncesi son şampiyon Pınar Karşıyaka’yla Uşak Sportif’i karşı karşıya getiren ilk hazırlık maçında gülen taraf 86-80’lık skorla ev sahibi Kaf-Kaf oldu. Yeşil-kırmızılı ekipte yeni transferlerden Justin Carter 23, Joe Ragland 13 sayıyla oynadı. Uşak’a Harrison’un 23, Andre Harris’in 17 sayısı yetmedi. Karşıyaka’da sakatlıkları bulunan Soner ve Can, Uşak’ta ise Paul Harris forma giyemedi.

Kaf-Kaf maça Kerem’in pota altından bulduğu sayılarla başladı. İlk periyot 27-20 yeşil-kırmızımı ekip lehine sonuçlandı. İkinci periyotta Yunus ve Harrison’un dış atışlarıyla etkili olan Uşak, 34-33’le farklı 1 sayıya kadar indirse de Karşıyaka, Justin Carter’ın sayılarıyla farkı açtı. İlk yarı 45-38 bitti. Ev sahibi ekip adına Justin Carter v Palacios’un etkili olduğu üçüncü periyot 64-58’le geçildi. Son 10 dakikada da etkili oyununu sürdüren Kaf-Kaf salondan 86-80 galip ayrıldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler