YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pınar Karşıyaka'da Zorlu Seri

İZMİR, Ligde üst üste 6 galibiyetle zirveye göz diken Pınar Karşıyaka, ilk sınavda son 5 maçını kazanan lider Fenerbahçe Ülker'e konuk

İZMİR, Ligde üst üste 6 galibiyetle zirveye göz diken Pınar Karşıyaka, ilk sınavda son 5 maçını kazanan lider Fenerbahçe Ülker'e konuk olacak. Fenerbahçe Ülker Arena'da saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Lig TV 3 yayınlayacak. Zorlu randevu öncesi ev sahibi Fenerbahçe Ülker ligde 19 maçta 15, Pınar Karşıyaka 13 galibiyet elde etti. Yeşil kırmızılılar, bu mücadelenin ardından çarşamba günü Eurocup'ta Lietuvos Rytas'la Litvanya'daki ilk sınavda karşılaşacak.
Ayrı kulvarlarda üst üste iki önemli karşılaşmaya çıkacaklarını söyleyen antrenör Ufuk Sarıca, zorlu maçla konusunda şunları söyledi:
"Deplasmanda 48 saat arayla zorluk derecesi yüksek iki maç oynayacak olmak dezavantaj. Euroleague'de Final Four için kurulan Fenerbahçe Ülker, cuma günü deplasmanda CSKA Moskova gibi güçlü bir rakibi yendi. Çok formdalar ama biz de iyi hazırlandık. Rakibimizle oynadığımız her maç gibi bu karşılaşma da çekişmeli geçecek. Galip gelerek hem ligdeki zirve yürüyüşünü sürdürmek, hem moral kazanmak, hem de rakipten Türkiye Kupası'ndaki yenilginin rövanşını almak istiyoruz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler