YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pınar Karşıyaka'nın Çeyrek Final Maçı

İZMİR, Litvanya temsilcisi ile geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı ilk maçtan 81-81 beraberlikle dönen yeşil kırmızılı ekip, Karşıyaka Arena'da saat 20.00'de

İZMİR, Litvanya temsilcisi ile geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı ilk maçtan 81-81 beraberlikle dönen yeşil kırmızılı ekip, Karşıyaka Arena'da saat 20.00'de başlayacak rövanştan zaferle ayrılıp Avrupa'nın 2 numaralı kupasında adını çeyrek finale yazdırmak için ter dökecek. TRT Spor'dan naklen yayınlanacak müsabakanın biletleri 30 TL'den satılacak.
"Belki de Karşıyaka basketbol tarihinin en önemli maçına çıkacağız" diyen Başantrenör Ufuk Sarıca, zorlu müsabakayla ilgili şunları söyledi:
"İlk kez bu kadar büyük bir organizasyonda çeyrek finalin kapısındayız. Rytas, Avrupa sahnesinde çok başarılı bir takım. İlk maçtan avantajlı döndük ve rövanşta her türlü galibiyet bize turu getirecek. Dikkatli olacağız. Rakibimizi elersek büyük başarı elde ederiz. 3 yıl önce Eurochallenge'te final oynadık. Sistemli olarak çıtayı yükseltip buraya kadar geldik. Daha yukarıyı hedefliyoruz."
RAKİP FORMDA
PINAR Karşıyaka'nın Eurocup'taki rakibi Lietuvos Rytas, Litvanya Ligi'ndeki son maçında Euroleague'de mücadele eden Zalgiris Kaunas'ı 27 sayı farkla, 93-66 yendi. Avrupa'da 7 maçtır bileği bükülmeyen Pınar Karşıyaka, bu kupayı daha önce 2005 ve 2009'da kazanıp bir kez de final oynayan rakibini elerse Herbalife Gran Canaria Las Palmas-Cedevita Zagreb eşleşmesinin galibiyle yarı final için mücadele edecek. Deplasmandaki ilk maçı 84-76 kazanan Kanarya Adaları temsilcisi Las Palmas eşleşmede büyük avantaja sahip.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler