YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pınar Karşıyaka'nın Kozu Taraftarı

Ergin KARATAŞ/İZMİR, Bandırma'daki müsabakada kötü oynadıklarını belirten antrenör Ufuk Sarıca, "Banvit'in bu sezon bize karşı aldığı 5 yenilgiden sonra reaksiyon göstermesi doğaldı. Ama

Ergin KARATAŞ/İZMİR, Bandırma'daki müsabakada kötü oynadıklarını belirten antrenör Ufuk Sarıca, "Banvit'in bu sezon bize karşı aldığı 5 yenilgiden sonra reaksiyon göstermesi doğaldı. Ama biz de hiç günümüzde değildik" dedi.
Ribaundlarda çok etkili bir takım olmadıklarını, oyuncuların bu açığı savaşçı kimlikleriyle kapattığını sözlerine ekleyen Ufuk Sarıca, "Serinin ikinci maçında bu kimlikten de uzaktık. Rakibe fazladan hücum fırsatı verdik. Dixon da tutuk kalınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Seyircisiyle tek vücut olabilen bir takımız. Çarşamba günü salonu tıklım tıklım dolduracak taraftarımızla yarı finale kalacağız" diye konuştu.
Bu arada yönetim, maçın 18.45 olan başlama saatini daha ileriye aldırmaya çalışıyor.
EUROLEAGUE YOLU AÇIK
Pınar Karşıyaka, Banvit engelini aştıktan sonra Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker'den sonra Euroleague'e katılacak üçüncü takım olma yolunda en güçlü adaylardan biri haline gelecek. İzmir ekibiyle birlikte wildcard almaya aday gösterilen takımlardan Beşiktaş İntegral Forex play off'a kalamazken, Darüşşafaka Doğuş ilk turda Trabzonspor Medical Park'a elendi, Banvit ise Pınar Karşıyaka'yla eşleşti. Salon, seyirci, destinasyon, konaklama imkanları bakımından avantajlı takımlardan biri kabul edilen Karşıyaka'nın yarı finale çıkması durumunda önündeki tek engel 300 bin Euro tutarındaki wildcard ücreti olacak. Pınar Karşıyaka, Euroleague için ön davet yazısına olumlu dönüş yapmıştı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler