YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis Memuru Lojmanda Ölü Bulundu

İzmir’in Konak ilçesinde Hatay Polis Merkezi ile aynı binada bulunan lojmanın ikinci katında oturan evli...

İzmir’in Konak ilçesinde Hatay Polis Merkezi ile aynı binada bulunan lojmanın ikinci katında oturan evli ve bir çocuk babası polis memuru Behçet Altunışık(39), ölü bulundu.

Olay sabah saatlerinde Hatay semti 231 sokak 1 numarada bulunan polis lojmanlarında meydana geldi. İzmir’e 2 yıl önce tayin olan ve Bütçe Şube Müdürlüğü’nde görev yapan Behçet Altunışık, sabah görev yerine gitti. Daha sonra izin alarak geri dönen Altunışık, evde bulunan 8 yaşındaki oğlu E.C.’yi bakkala ekmek almaya gönderdi. Eşi de bir kargo firmasında çalışan Altunışık, iddiaya göre evde tek başına bulunduğu sırada göğsüne yastık koyup beylik silahıyla kalbine ateş etti.

Gelen sesler üzerine lojmana çıkan meslektaşları, sağlık ekiplerine haber verdi. Yapılan kontrolde Altunışık’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yüklü miktarda borcunun bulunduğu öğrenilen Altunışık’ın intihar etmeden önce eşine, ‘Hakkınızı helal edin, oğluma iyi bak’ şeklinde mesaj attığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler