YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pompalı tüfekle cinayet kamerada

İzmir'in Tire İlçesi'nde 1 kişinin ölümü bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan müze baskınının görüntüleri ortaya çıktı.

Pompalı tüfekle cinayet kamerada

İzmir Tire’de müze baskının dehşet görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde Arkeoloji Müzeri görevlisi 38 yaşındaki Yıldırım Çağıran, kendisinin işten çıkarılmasından sorumlu tuttuğu müze müdürüne ve yardımcısına pompalı tüfekle kurşun yağdırmış, saldırıda müze müdürü ağır yaralanırken, yardımcısı yaşamını yitirmişti. Ödemiş Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden ve 10 ay süren davanın ardından, mahkeme Yıldırım Çağıran’ı 33 yıl ağır hapis cezasına çarptırdı.

27 Temmuz 2010 tarihinde İzmir'in Tire ilçesinde, işten çıkartılan Arkeoloji Müzesi görevlisi 37 yaşındaki Yıldırım Çağıran, işten çıkartılmasından sorumlu tuttuğu müze müdürüne ve yardımcısına otomatik av tüfeğiyle saldırdı. Saldırıda müze müdürü 48 yaşındaki Enis Üçbaylar ağır yaralanırken, yardımcısı Cevdet Üstündağ yaşamını yitirmiş, saldırgan, yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Pompalı tüfekle cinayet kamerada | www.mynet.com/video

Olaydan sonra gözaltına alınan Ödemiş Cezaevi’ne konulan Yıldırım Çağıran’ın 10 ay süren davası sonuçlandı. Amirini öldürmeye tam teşebbes ve amirini öldürmek suçundan yarğılan Yıldırım Çağıran 33 yıl ağır hapis cezası aldı. Mahkemenin sonuçlanmasıyla birlikte olayın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler