YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rüzgar Sörfü

İZMİR (AA) - Rüzgar sörfünde, Pegasus Airlines Profesyonel Windsurf Birliği (PWA) Slalom Dünya Kupası'nda birinci gün yarışları tamamlandı.

İZMİR Slalom Dünya Kupası'nda birinci gün yarışları tamamlandı. Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı beldesinde düzenlenen yarışların ilk gününde, erkekler genel klasmanda Antonie Albeau liderliğini sürdürürken, Pierre Mortefon ve Gonzalo Costa Hoevel, bu sporcuyu takip etti. Türk sporculardan Bora Kozanoğlu ise 9. sırada yer aldı. Kadınlar genel klasmanda ise Sarah Quita Offringa liderliğini korurken, Çağla Kubat ikinci, Ayako Suzuki üçüncü oldu. Türk sporculardan derece için yarışan Lena Erdil ise 7. sırada yer buldu. 29 ülkeden 64 erkek, 22 kadın sporcunun katıldığı yarışlar, 24 Ağustos Cumartesi günü yapılan final yarışlarıyla sona erecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler