YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sarnıç’ta Müzik Dolu Gece

Gaziemir Belediyesi Türk Hafif Müziği Korosu, Makbule Eroğlu Konferans Salonu’nda Şef Ferda Yılmaz yönetiminde...

Gaziemir Belediyesi Türk Hafif Müziği Korosu, Makbule Eroğlu Konferans Salonu’nda Şef Ferda Yılmaz yönetiminde Sarnıçlılara müzik dolu bir gece yaşattı.

Belediyenin düzenlediği müzik kursunda eğitim gören kursiyerlerin kurdukları Gaziemir Belediyesi Türk Hafif Müziği Korosu başarılı performansıyla seyircinin beğenisini kazandı. Öldürülen Gazeteci Uğur Mumcu anısına ‘Yiğidim Aslanım’ parçasını seslendirerek konsere başlayan koro ‘Arkadaş’, ‘Son verdim kalbimin işine’, ‘Gidecek yerim mi var’ başta olmak üzere müzikseverlerin gönlünde yer edinmiş 18 şarkı seslendirdi. Eskimeyen şarkılarla kimi zaman duygulanan, kimi zaman eğlenen Sarnıçlılar koroyu ayakta alkışladı.

Koro ve solo şarkılar seslendiren koristlerin yaşadığı heyecana değinen şef Ferda Yılmaz “Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a bize bu olanakları tanıdığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mynet Youtube

Sarnıç’ta Müzik Dolu Gece

Gaziemir Belediyesi Türk Hafif Müziği Korosu, Makbule Eroğlu Konferans Salonu’nda Şef Ferda Yılmaz yönetiminde...

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler