YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevgilisini Yaralayıp Intihar Etti

İZMİR (AA) - İzmir'de bir bankanın güvenlik görevlisi, sevgilisi olduğu iddia edilen kadını silahla yaraladıktan sonra intihar etti.

İZMİR yanına alarak Karabağlar ilçesindeki evine giden Elizade, burada Gülşah G. ile tartıştı. Yanında taşıdığı silahla ateş ettikten sonra apartmanın girişine kaçan Elizade, olay yerine gelen polis ve sağlık ekibinin yaralıya müdahale etmesine izin vermedi. Elizade, güvenlik güçlerinin çabasına rağmen ikna olmayınca göğsüne dayadığı silahla ateş ederek kendisini yaraladı. Ambulanslarla Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Elizade, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Gülşah G'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Bu arada olay yerinde sinir krizi geçiren Elizade'nin eşi Gül Elizade'ye, 112 Acil Servis ekibi müdahale etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler