YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taksiyi ateşe verdi, bıçakla başında bekledi

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, bar işletmecisi Levent K. (55), bir süre önce kardeşini bıçaklayan taksi şoförü İbrahim İnal K.'nin LPG dönüşümlü aracını yanında getirdiği bir bidon benzinle ateşe verdi.

Taksiyi ateşe verdi, bıçakla başında bekledi

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, bar işletmecisi Levent K. (55), bir süre önce kardeşini bıçaklayan taksi şoförü İbrahim İnal K.'nin LPG dönüşümlü aracını yanında getirdiği bir bidon benzinle ateşe verdi. Belinden çıkardığı ekmek bıçağıyla polisi ve vatandaşları yanına yaklaştırmayan Levent K., güçlükle yakalanarak gözaltına alındı. Ateşe verilen taksiden sıçrayan alevler 2 otomobil daha kullanılamaz hale getirdi.

Olay, bugün saat 04.00 sıralarında, Küçük Park Meydan'da meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası olan taksi şoförü İbrahim İnal K. ile Serhat K. arasında yaklaşık 10 gün önce, iddiaya göre, küfürleşmeden tartışma çıktı. Bıçaklı kavgaya dönüşen tartışmada Serhat K., bıçaklanarak hafif şekilde yaralandı. Gözaltına alınan İbrahim İnal K., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

BENZİN VE EKMEK BIÇAĞIYLA TAKSİ DURAĞINI BASTI

Durumu içine sindiremeyen Küçük Park'ta bar işleten Serhat K.'nin ağabeyi, evli ve 1 çocuk babası Levent K. (55) sabaha karşı yanında getirdiği bir bidon benzin ve belindeki ekmek bıçağıyla taksi durağını bastı. Alkollü olduğu iddia edilen Levent K.'yı gören duraktakiler çevreye kaçıştı. İbrahim İnal K.'nin durak karşısında park halinde duran taksisini fark edip buraya yönelen Levent K., aracın içini ve dışına benzini döküp ateşe verdi. Ardından durağa bir kez daha yönelen Levent K. içerideki eşyalara zarar verdi. Duvardan söktüğü plazma televizyonu yola savuran saldırgan tekrar alevler içindeki taksinin yanına gitti. Taksiden sıçrayan alevler bitişiğindeki iki otomobile daha sıçradı. Araç sahipleri eli bıçaklı saldırganan yüzünden otomobillerine yaklaşamadı.

"BU KARDEŞİM İÇİN"

Yanına yaklaşan arkadaşlarını ve vatandaşları belinden çıkardığı ekmek bıçağıyla uzaklaştıran saldırgan çevreye küfürler savurdu. Bu sırada ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri geldi. Sinir krizi geçiren ve elindeki bıçağı çevreye sallayan saldırgan Levent K., güvenlik güçlerini de kendisine yaklaşmasına izin vermedi. Levent K.'nın sürekli "Bu kardeşim için" diye bağırdığı duyuldu. Güçlükle müdahale edilebilen saldırgan yakalanarak gözaltına alındı. Gasp Büro Amirliği'ne götürülen Levent K.'nın henüz ifadesinin alınmadığı bildirildi.

ÜÇ ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri de geldi. Küçük çaplı patlamalarında olduğu yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Taksi tamamen yanarak kullanılmaz hale gelirken, diğer iki otomobilde de büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. Araç sahiplerinden Adem Turan (23), "Elinde bıçak bulunan Levent K., aracıma yanaştırmadı. Otomobilde böyük maddi hasar meydana geldi" dedi. Taksisi ateşe verilen İbrahim İnal K.'nin İstanbul'da olduğu, aracı bir arkadaşının çalıştırdığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DHA

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler