YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Torbalhı Belediyesi'nden Eğitime Destek

İZMİR (AA) - Torbalı Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesi okulların ihtiyaç duyduğu yapı işleri ve çevre düzenlemelerini yerine getiriyor. 

İZMİR - Torbalı Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesi okulların ihtiyaç duyduğu yapı işleri ve çevre düzenlemelerini yerine getiriyor. Torbalı'daki okulların yapı ve çevre düzenlemesi eksiklikleri Torbalı Belediyesi'nin sağladığı katkılarla gideriliyor. Atatürk Mahallesi’nde aynı bahçeyi paylaşan Fatih İlkokulu ve Fatih Ortaokulu’nun birbirinden ayrılmasını sağlamak amacıyla duvar örülmesi işini üstlenen belediye, okulun çevre düzenlemesini de yapmak üzere çalışma başlattı. Fatih İlkokulu Müdürü Ahmet Yalçınöz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, okullarındaki eksikliklerin giderilmesi noktasında belediyenin devreye girdiğini belirterek, "İlkokulumuz ve ortaokulumuzu çevreleyen duvarı örme çalışması başladı. Bir yandan da okul bahçesindeki çeşmelere fayanslar döşeniyor. Sonrasında da bahçe düzenlemesi yapılacak" dedi. Yalçınöz, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’e, okullarının yeni eğitim öğretim yılına daha sağlıklı koşullarda başlaması için sağladığı destekten dolayı teşekkür etti. Torbalı Belediye Başkanı Görmez ise öğrencilerin temiz, ferah ve sağlıklı ortamlarda eğitim almalarını önemsediklerini dile getirerek, ilçedeki tüm okulların eksikliklerinin giderilmesine desteklerinin devam edeceğin ifade etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler