YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Torbalı'da 17 Yaşındaki Genç Bir Aydır Kayıp

İZMİR (AA) - Torbalı'da, "bir alışveriş merkezine yemeğe gideceğini" söyleyerek evden çıkan 17 yaşındaki Kaan Egemen Ceyhan'dan, 1 aydır haber alınamıyor.

İZMİR - Torbalı'da, "bir alışveriş merkezine yemeğe gideceğini" söyleyerek evden çıkan 17 yaşındaki Kaan Egemen Ceyhan'dan, 1 aydır haber alınamıyor. Torbalı'da, annesi ve kız kardeşiyle yaşadığı evlerinin yakınındaki alışveriş merkezine yemeğe gitmek üzere ayrılan Ceyhan, o günden bu yana güvenlik güçleri ve ailesi tarafından kayıp olarak aranıyor. Anne Melal Atlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun garson olarak çalıştığı pide salonundan aldığı aylığını eve gelerek teslim etmesinin ardından, bir alışveriş merkezine yemeğe gideceğini söyleyerek ayrıldığını ifade etti. Oğluyla o gün içinde bir kez cep telefonuyla görüştüğünü sonrasında kendisinden bir daha haber alamadığını ve eve dönmemesi üzerine polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulunduğunu anlatan Atlı, günlerdir oğlunun fotoğrafıyla sokak sokak dolaştığını söyledi. Atlı, oğlunun cep telefonunun son görüşmelerinden sonra kapalı çıktığını ve geçen sürede hayatından endişe ettiğini ifade ederek, şunları söyledi: "Gözümüz kapıda, kulağımız telefonlarda. Bir sesini bile duysam rahatlayacağım. Oğlum kaybolduğundan bu yana perişan haldeyiz. Kapı kapı İzmir'in dört bir yanına gidiyorum. Her sabah evden çıkıp, akşam dönüyorum ancak oğlumu kimse tanımıyor. 17 yaşındaki çocuk tek başına sokaklarda ne yapabilir? Kaçmasını gerektircek bir durum yoktu. Olsaydı söylerdi, ya birileri çocuğumu kullanacak ya da farklı bir şey var. Lütfen oğlumu gören veya yerini bilenler polis veya jandarmaya bildirsin."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler