YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Umut 'muay Thai'de Türkiye'nin Umudu

Onur ATIŞ/İZMİR, Toplam 18 dövüşçünün katılacağı organizasyonda Fransız, İran ve Taylandlı rakiplere karşı mücadele edeceğini belirten 25 yaşındaki Umut, "Muay Thai'nin

Umut 'muay Thai'de Türkiye'nin Umudu

Onur ATIŞ/İZMİR, Toplam 18 dövüşçünün katılacağı organizasyonda Fransız, İran ve Taylandlı rakiplere karşı mücadele edeceğini belirten 25 yaşındaki Umut, "Muay Thai'nin ana vatanı olan Tayland'da Master Of the Ring gecesinde mücadele edeceğim. Bu davetle çok gururlandım. Tek Türk sporcusu olarak elimden geleni yapacağım" dedi.
Kick boksta da Avrupa ve Türkiye çapında şampiyonluklarının olduğunu belirten Umut, "2013 yılında Kıbrıs Rum Kesimi'nde düzenlenen Uluslararası Muay Thai Şampiyonası'nı kazanmayı başardım. Aynı sevinci Tayland'da yaşayacağıma inanıyorum. Türkiye'de ve İzmir'de hem kick boksu hem de muay thaiyi ileri seviyelere taşımak istiyorum" ifadelerini kullandı.
Umut, 16-23 Mart'ta yine Tayland'da yapılacak olan Üniversitelerarası Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda milli takımın antrenörlüğünü yapacağını da sözlerine ekledi.

FOTOĞRAF

Umut 'muay Thai'de Türkiye'nin UmuduUmut 'muay Thai'de Türkiye'nin UmuduUmut 'muay Thai'de Türkiye'nin Umudu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler