YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uşak Sportif Erman Kunter'in Konuğu

İZMİR, Antares Spor Salonu'ndaki maç saat 21.30'da başlayacak. Bu sezon ligde istikrarsız bir grafik çizmesine rağmen tarihindeki ilk Avrupa macerasında

İZMİR, Antares Spor Salonu'ndaki maç saat 21.30'da başlayacak. Bu sezon ligde istikrarsız bir grafik çizmesine rağmen tarihindeki ilk Avrupa macerasında Eurochallenge Cup'ta tur atlamayı başaran temsilcimiz, 4 takımın da birer galibiyetinin bulunduğu grupta son sırada yer alıyor.
A milli basketbol takımı, Beşiktaş ve Galatasaray'ı da çalıştıran Erman Kunter, sezon başında sportif direktörlüğünü yaptığı Beşiktaş'tan ayrılıp Le Mans'la anlaştı. Cholet ve Asvel'den sonra Le Mans, Erman Kunter'in Fransa'daki üçüncü durağı oldu.
Zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen antrenör Ozan Bulkaz, "Grupta her takım kadar şansımız var. Çeyrek final için deplasman galibiyetleri büyük önem taşıyor. Kazanmak istiyoruz" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler