YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uşak Sportif Göz Doldurdu

İZMİR, Uşak Sportif'te yabancılardan guard Harrison 23 sayıyla, Harris ise 17 sayıyla oynarken tamamen yeni oyunculardan kurulu bir takım oluşturduklarını hatırlatan Ozan Bulkaz, şunları

Uşak Sportif Göz Doldurdu

İZMİR, Uşak Sportif'te yabancılardan guard Harrison 23 sayıyla, Harris ise 17 sayıyla oynarken tamamen yeni oyunculardan kurulu bir takım oluşturduklarını hatırlatan Ozan Bulkaz, şunları söyledi:
"İlk kez birlikte maça çıkmamıza rağmen takımı çok iyi buldum. Geçen sezonun şampiyonuna karşı çok hata yapmamıza rağmen başa baş oyun sergiledik. Sakatlığı nedeniyle oynayamayan Paul Harris de yeni haftada hazır olacak. Uşak Sportif, çok can yakacak."
MURATBEY YİNE SPONSOR
Uşak Sportif yönetimi,geçen sezon takıma isim sponsorluğu veren Muratbey Peynirleri'yle yeniden anlaştı. Kırmızı siyahlılar ligde yine Muratbey Uşak Sportif adıyla mücadele edecek. Uşak temsilcisi, 7-9 Eylül tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu'nda Kurtuluş Kupası'na ev sahipliği yapacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler