YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uyuşturucu Hapla Yakalanan Genç Kız, Kuryeliğe Zorlandığını Söyledi

İzmir'de ailesinin kayıp başvurusuyla aranan 18 yaşındaki bir kız, 3 bin 180 adet uyuşturucu hapla...

Uyuşturucu Hapla Yakalanan Genç Kız, Kuryeliğe Zorlandığını Söyledi

İzmir'de ailesinin kayıp başvurusuyla aranan 18 yaşındaki bir kız, 3 bin 180 adet uyuşturucu hapla yakalandı. Bazı kişiler tarafından kuryeliğe zorlandığını ileri süren genç kız, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik operasyonlarına devam ediyor. Araştırmalarında İstanbul'dan uyuşturucu hap getirileceği bilgisine ulaşarak harekete geçen ekipler, dün otobüsle gelen G.B.'nin valizinde 3 bin 180 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan G.B.'nin, 29 Nisan 2013'ten bu yana kayıp olduğu ve ailesi tarafından polise yapılan başvuruyla arandığı belirlendi. Zanlı G.B., sorgusunda tanımadığı kişiler tarafından bir arabaya bindirilerek İstanbul'a götürüldüğünü, burada cep telefonuna el koyulduğunu, bir kahvehaneden aldıkları uyuşturucu maddeleri İzmir'e götürmesinin istendiğini söyledi. Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen G.B. tutuklandı. Polis, şüpheliyle bağlantılı kişilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler