YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Veteranlarda Kaleci İngiliz Ali'den 90 Metreden Gol

Seyfi GÜL / FOÇA, Didim İlçe Stadı'ndaki maçın son dakikasında Douglas'ın yaklaşık 90 metreden gerçekleştirdiği kaleci vuruşunda rüzgarın da etkisiyle

Veteranlarda Kaleci İngiliz Ali'den 90 Metreden Gol

Seyfi GÜL / FOÇA, Didim İlçe Stadı'ndaki maçın son dakikasında Douglas'ın yaklaşık 90 metreden gerçekleştirdiği kaleci vuruşunda rüzgarın da etkisiyle hız kazanan top, Foça ağlarına gitti. Didim bu golle sahadan 3-0 galip ayrılırken bitiş düdüğünün ardından tüm oyuncular İngiliz kaleciyi tebrik etti.
Takım arkadaşları tarafından 'Ali' ismiyle çağrılan İngiliz file bekçisi Allison Douglas, 7 yıldır Didim'de yaşadığını, çocuğunun Türk okulunda eğitim gördüğünü, kendisinin de haftanın 3 günü gönüllü olarak çeşitli gruplara spor yaptırdığını belirterek, "Benim için de enteresan bir gol oldu. Hem gol attığım için, hem de kazandığımız için çok mutluyum" dedi.
Didim Masterler Kulüp Başkanı ve takım kaptanı Eyüp Çabuk ise güçlü bir takımı yendiklerini, kaleci Douglas'ın attığı golün ise karşılaşmaya renk kattığını söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler