YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaralı Flamingo Tedavi Edildi

İZMİR, Geçen pazar günü, vatandaşların ihbarı üzerine Mavişehir 2'nci Etap bölgesine giden Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaralı flamingoyu

Yaralı Flamingo Tedavi Edildi

İZMİR, Geçen pazar günü, vatandaşların ihbarı üzerine Mavişehir 2'nci Etap bölgesine giden Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaralı flamingoyu ambulansla Taypark'taki polikliniğe götürerek tedavi altına aldı. Bir bacağı ve kanadından yaralı olduğu tespit edilen flamingo, gerekli müdahalelerin yapılmasının ardından İzmir Doğal Yaşam Parkı'na teslim edildi. Flamingonun tedavisinin burada devam edeceği ve daha sonra Çamaltı Tuzlası bölgesindeki doğal ortamına bırakılacağı belirtildi.
Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha önce de yaralı halde bulunan atmaca, şahin ve doğan gibi yırtıcı kuşların kurtarılıp sağlığına kavuşturulduğunu kaydetti.
YABAN HAYATA DESTEK
Öte yandan Karşıyaka Belediyesi, yaban hayatına destek olmak amacıyla Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi'nde kınalı keklik üretimi ile ilgili çalışmalarına da devam ediyor. Gerekli izinlerin alınmasının ardından, keklikler doğaya salınacak.

Yaralı Flamingo Tedavi EdildiYaralı Flamingo Tedavi EdildiYaralı Flamingo Tedavi Edildi

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler