YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yol Verme Tartışmasında Kan Aktı

Tufan HAMARAT/İZMİR, Olay, bugün sabah saatlerinde Konak Tünelleri'nde meydana geldi. Bünyamin G. yönetimindeki 16 KG 363 plakalı otomobille, tünellerde ilerlediği

Yol Verme Tartışmasında Kan Aktı

Tufan HAMARAT/İZMİR, Olay, bugün sabah saatlerinde Konak Tünelleri'nde meydana geldi. Bünyamin G. yönetimindeki 16 KG 363 plakalı otomobille, tünellerde ilerlediği sırada, iddiaya göre 35 KU 418 plakalı otomobili kullanan Hasan U. ile arasında, yol verme yüzünden tartışma çıktı. İki sürücü de araçları yol ortasında durdurup tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine, Bünyamin G.'nin yanındaki kardeşi Sami G. ile Hasan U.'nun kardeşi Kadir U. da kavgaya dahil oldu. Kavgada, Bünyamin G. ile kardeşi Sami G. bıçakla, Hasan U. ile kardeşi Kadir U. ise demir sopayla yaralandı.
İL EMNİYET MÜDÜRÜ ANONS YAPTI
İki taraf kavganın ardından otomobillerine binip olay yerinden uzaklaştı. Bu sırada kavgayı görenler durumu polise bildirdi. Bölgeye polis ekipleri sevk edildi, ancak taraflar bulunamadı.
Bir süre sonra telsizden anons yapan İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, "Kentin merkezinde 2 kişiyi yaralayan birinin yakalanamamasını kabul etmiyorum. Bu konuda ihmali olan varsa derhal gereği yapılsın" diyerek ilgili şube müdürlerine talimat verdi. Polisin bölgede yaptığı incelemelerde, Hasan U. ile kardeşi Kadir U.'nun Karataş semtindeki bir hastaneye, Bünyamin G. ile kardeşi Sami G.'nin ise Alsancak Devlet Hastanesi'ne gittiği ortaya çıktı. Yaralılardan yalnızca Hasan U.'nun başına aldığı darbe nedeniyle durumunun ağır olduğu, bu nedenle de Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler